STOP SOS logo

SMS ontvangen?

Jouw nummer stond in een dealtelefoon. Brengt coke jou of iemand in je omgeving in de problemen? Er is een oplossing!

Stop SOS

SMS’je ontvangen?

Je hebt een sms ontvangen omdat jouw nummer voorkomt in een telefoon van een coke-dealer. Je bent één van de ruim 100 mogelijke gebruikers die dit sms’je ontvingen.

Het gebruik van coke heeft veel invloed op jezelf, jouw omgeving en de stad waarin je leeft. In Zwolle zien we al enige tijd ernstige geweldsincidenten, van autobranden tot aanslagen op iemands leven. Dat is voor een groot deel het gevolg van het dealen in harddrugs.

Je zal als ouder zien dat een dealer en een gebruiker elkaar treffen in de speeltuin waar je kind speelt. Of dat er wordt geschoten in je straat vanwege een conflict op de cocaïnemarkt. Daarom willen we het drugsgebruik en de verkoop ervan ontmoedigen.

We weten dat het lastig is om van de coke af te komen. Daarom bieden we je op deze manier hulp aan. Op deze website vind je ervaringsverhalen en adressen van hulpverleners. Brengt coke je in de problemen? Of iemand in je omgeving? Gebruik de informatie op deze website om hulp te zoeken.

Wil je informatie kwijt over de geweldsincidenten of dealers? Via Meld Misdaad Anoniem kun je anoniem een tip doorgeven. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met je wijkagent via 0900-8844.

We hebben dit telefoonnummer eenmalig gebruikt om je rechtstreeks te kunnen benaderen en je te wijzen op deze website. We delen je telefoonnummer niet met anderen en deze actie leidt niet tot een registratie in het politiesysteem.

Feedback

Wat vind je van deze actie?

Positief      Negatief

“Ik kan weer genieten van hele kleine dingen in het leven en dat gun ik iedereen”

Rico, Muzikant en welzijnswerker

Je bent niet alleen

Er is een oplossing

Heb je hulp nodig om de eerste stap te zetten om van de coke af te komen? Je hoeft het niet alleen te doen. 

“Als je kind verslaafd is, dan is dat voor ouders intens en intens verdrietig”

Carla (58), verpleegkundige en therapeut, moeder van Maarten
Verdrietige moeder